Hibrid predstavlja: Šum na Dusi (Ambient Journey)

Hibrid predstavlja novi video edit za jednu od svojih starijih pjesama, Šum na Duši. Verzija pjesme “Ambient Journey” vodi nas na atmosferično putovanje zvukovima, kombinovanih semplovima indijanskih instrumenata i sevdalinke “Što te nema”, uz kratke stihove posvećene besmislu.

“Šum na duši je pjesma na kojoj sam davno počeo raditi i tek tokom ovog ljeta sam završio originalnu i «ambient journey» verziju koja mi se posebno svidjela te sam odlučio da je predstavim uz video edit. Bilo je zanimnjivo kombinovati različite zvukove, a posebno semplirati dijelove sevdaha zajedno sa indijanskom muzikom, koju jako volim.”, rekao je Hibrid.

Također, pjesmu je moguće besplatno preuzeti na linku: https://soundcloud.com/hibrid/hibrid-sum-na-dusi-ambient-journey

Šum na Duši je izdat za švicarsku etiketu Inyan Music u dvije verzije (Original mix i Ambient Jouney), te uz remixe PHCK (All Day I Dream), Mario Neha i Luigi Gori.

Nakon izdavanja svog prvog albuma, Izgubljeni, Hibrid je prije par dana uvršeten u TOP 10 novih izvođača na listi internacionalnog portala, Europavox, što predstavlja odličan uspjeh za njegovu muziku i dokazuje unikatnost njegovog zvuka.

One thought on “Hibrid predstavlja: Šum na Dusi (Ambient Journey)

  • February 4, 2018 at 10:03 am
    Permalink

    I got what you mean, appreciate it for putting up. Woh I am lucky to find this website through google.

Comments are closed.