Emina Jahović promovisala novi album

Sinoć je u prestoničkom klubu “Kasina”, Emina Jahović Sandalpromovisala svoj novi album “Dalje”, u prisustvu porodice, prijatelja, kolega i brojnih predstavnika medija.

Tom prilikon prisutne su, pored zvezde večeri, pozdravili i Đorđe Trbović i Andrej Ilić iz IDJVideos, kuće koja je radila celokupnu produkciju Emininog šestog albuma, za koji je uverena da je najbolji u njenoj karijeri.

“Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima”, poručili su Đorđe i Andrej, dok je i Emina poručila da je oduševljena saradnjom sa IDJVideos i energijom koju ljudi u ovoj kući imaju.

Nakon premijernog emitovanja spota za duet sa Željkom Joksimovićem “Dva aviona”, preslušavan je i ostatak albuma, za koji je sve tekstove i muziku napisala upravo Emina, dok je aranžmane radio Darko Dimitrov.